Hieronder leest u meer over wat ik voor u kan betekenen op het gebied van: gasinstallatie, water, riolering, sanitair, daken en goten, centrale verwarming en aanpassingen die vallen onder de WMO.

Centrale verwarming
De centrale verwarming speelt een belangrijke rol in huis. Verwarming, warm water: ongemerkt gebruiken we beide erg vaak. Het is daarom goed om uw centrale verwarming te onderhouden. Met een servicebeurt voor de cv-ketel, maar ook met controle van de leidingen, afsluiters en radiatoren. In samenwerking met Intergas en TNO kan ik voor u berekenen wat u naar verwachting bespaart op gas en elektra (en de uitstoot van CO᷿²) als u uw ketel vervangt door een Intergas HRE-ketel.

Water
Even zonder water zitten is vaak geen probleem. Maar lekkages of problemen met de waterleiding zijn een heel ander verhaal: dit moet zo snel mogelijk worden opgelost. Daarnaast ga ik graag voor u aan de slag met het aanpassen, aanleggen en/of compleet vervangen van waterleidingen. Bovendien kunt u mij inhuren voor het plaatsen van buitenkranen of het saneren van loden waterleidingen. Bij vernieuwingen wordt koper en/of AKB gebruikt.

Gasinstallatie
De gasinstallatie is tegenwoordig onmisbaar. Gas zorgt ervoor dat u kunt koken en dat de warmwatervoorziening wordt gevoed. Het is belangrijk dat uw gasinstallatie in goede conditie is. Het is daarom aan te raden om deze periodiek te laten keuren. Bij eventuele gebreken kan de installatie worden gerepareerd of vervangen. Bij vernieuwingen wordt koper en/of AKB gebruikt.

Riolering
Bijna iedereen heeft weleens een rioolprobleem gehad: verstopping, lekkages of stankoverlast zijn vervelende zaken. Vaak ontstaan deze problemen door een verouderde of niet goed aangelegde riolering. Ook verzakking van een riool geeft vaak problemen. Neem bij overlast contact op en ik kom zo snel mogelijk langs.

Sanitair
Bij loodgieters wordt snel gedacht aan acute problemen. Maar met mijn kennis en ervaring kan ik u vakkundig van dienst zijn met advies als het gaat om toilet- of badkamerrenovatie. Ik neem u graag dit werk uit handen en regel het werk van A tot Z. Daarbij regel ik ook de eventuele timmerman of tegelzetter of andere vakman voor u.

Vanzelfsprekend is het repareren of vervangen van sanitair (kranen, toiletten, stortbakken) geen probleem voor mij. Denk bijvoorbeeld aan het plaatsen van een douchekraan met thermostaat: niet alleen comfortabel, maar ook veiliger voor kleine kinderen dan een standaard mengkraan.

Daken en goten
Een lekkage, dakvervanging, reiniging of inspectie van uw dak of goot: ik doe het graag voor u. Ik werk met bitumineuze dakbedekking, alsmede met lood, zink en koper. Misschien overweegt u een luxe zinken hemelwaterafvoer? Ik laat u de mogelijkheden zien.

WMO (voorheen WVG)
Ik bied een breed scala aan voorzieningen die passen binnen de WMO. U kunt hierbij denken aan:
- Douchestoeltjes, beugels, verhoogde toiletpotten
- Het weghalen van een bad om zo een douchehoek te maken
- Het plaatsen van kranen met één hendel (in geval van bijvoorbeeld reuma en artrose)